Пътуващ в бързия влак от Видин до Курило мъж нападна кондуктор.На

...
Пътуващ в бързия влак от Видин до Курило мъж нападна кондуктор.На
Коментари Харесай

С ритници и псувни: Пътник нападна кондуктор в бързия влак от Видин до Курило

Пътуващ в бързия трен от Видин до Курило мъж нападна кондуктор.

На видео, споделено в обществената мрежа фейсбук, се вижда по какъв начин мъжът бута служителя на БДЖ на пода във влака, рита го, до момента в който му крещи и го псува. Клипът съдържа нецензурни думи и по тази причина не го демонстрираме.

Причината била, че кондукторът няколко пъти му споделил да седне на мястото си. 

 13-годишен в реанимация след побой: Прокуратурата повдигна обвиняване на негов съученик България 3 мин. 13-годишен в реанимация след побой: Прокуратурата повдигна обвиняване на негов съученик  13-годишен в реанимация след побой: Прокуратурата повдигна обвиняване на негов съученик България 3 мин. 13-годишен в реанимация след побой: Прокуратурата повдигна обвиняване на негов съученик

" Аз споделих ли ти кой съм? Ще те потроша, щя вляза в пандиза, само че ще те потроша. Имам жълта брошура. Марш оттука! Отивай надолу. Боклук. Ще ти строша ребрата ", са единствено част от обидите и заканите, с които пасажерът се обръща към служителя във влака. 

За часове във фейсбук под публикцията заваляха десетки мнения, а някои от потребителите показаха мнение, че наложително би трябвало да се върне транспортната полиция. Колеги на кондуктора споделиха, че той в никакъв случай не е бил нападателен и нападението по отношение на него е изцяло несправедливо. 

Снимка: Facebook/Никола Илиев

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР